PW Zorg

Dé ThuisBoerderij 

Begeleid wonen

PW Zorg heeft een prachtige oude boerderij omgetoverd in een bijzonder locatie voor dagbesteding en begeleid wonen. Voor ons zijn individuele aandacht, veiligheid en respect kernwaarden die we op elk moment waarborgen. Daarom is PW Zorg kleinschalig van opzet en zorgen we voor de juiste balans in de groepssamenstelling. Elke bewoner heeft een achtergrond waarom ze bij PW Zorg wonen. In de dagelijkse gang van zaken zoeken we bij iedereen naar de mogelijkheden binnen zijn beperking. Bewoners motiveren we om aan hun doelen te blijven werken zodat ze zich blijven ontwikkelen en hierin uitgedaagd worden.

 

Wij weten dat structuur en houvast van groot belang is. Daarom werken wij met vaste gezichten en een klein team waarbij ze zich thuis voelen. Het zorgen voor elkaar en rekening houden met elkaar is een rode draad binnen onze manier van werken. PW Zorg is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke bewoner en we zien geweldige resultaten.

 

Huisvesting

De ThuisBoerderij van PW Zorg beschikt over 5 verschillende woonvertrekken. De ruimtes zijn allemaal anders en variëren in oppervlak. Twee van de vijf woonvertrekken hebben een eigen badkamer. De drie andere delen een badkamer. De bewoners hebben een eigen stuk terras waar ze buiten kunnen zitten of aan de picknick tafel kunnen werken. In de gezamenlijke keuken zorgt de kok voor diverse maaltijden.

 

Inrichting

Het inrichten van de kamers mogen de bewoners zelf doen. Eigen spullen en sfeer zorgt er voor dat iemand zich snel thuis voelt. Maar het inrichten kan ook door PW Zorg gedaan worden. De voorkeur en mogelijkheden worden gewoon besproken.

 

Beschikbare woonvertrekken

Op dit moment zijn er twee woonruimtes beschikbaar. Beide kamers hebben veel daglicht en zijn naar eigen smaak in te richten. Bezichtiging is natuurlijk mogelijk, bel of e-mail voor een afspraak.

 Lees hier meer over onze beschikbare woonvertrekken