PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Oldemarkt

Thuisboerderij d' Olde Marke

In Oldemarkt bieden we naast begeleid wonen ook dagbesteding aan. Hiervoor hebben we een dagbestedingsplein opgezet waar er voor iedereen iets altijd iets te doen is. Behalve een prettige tijdbesteding voor onze cliënten zijn ook gasten en klanten heel erg welkom op ons dagbestedingsplein.

Het dagbestedingplein bestaat uit verschillende onderdelen. Ze hebben we een theetuin, een winkeltje, een werkplaats en knutselruimte en een tuin en dieren om te verzorgen. Daarnaast zijn we druk doende met de realisatie van een heuse kroeg.


Theetuin d' Olde Marke 

Tijdens menig fietstocht in de prachtige omgeving is Theetuin d' Olde Marke een welkom stop voor de vele recreanten die de kop van Overijssel aan doen. In de prachtig tuin kan men genieten van heerlijk koffie of thee met huisgemaakt gebak. Maar ook voor lunch en een snack kan men hier terecht. De eigenaren van de theetuin werken samen met onze cliënten van de dagbesteding in de keuken en bediening. 


Streekwinkel 'd Olde Meuk

In het winkeltje is het heerlijk struinen naar mooie vondsten. De meeste spullen die verkocht worden zijn regionale pareltjes die een tweede kans verdienen. Maar ook de zelf gemaakte voorwerpen worden hier verkocht. De dagbesteders zorgen voor een nette winkel en helpen klanten bij hun aankoop. Daarnaast maken ze spullen die hier verkocht worden. 


werkplaats d' Olde Spieker

In onze ruime en zeer goed ingerichte werkplaats gaan we aan de slag met allerlei werkvormen. Naast timmerwerk en houtbewerking zijn dat klein reparaties en verf werkzaamheden. Maar ook knutselen met diverse materialen doen we in de werkplaats.


d' Olde Kip

Onder de noemer d' Olde kip bieden we in de dagbesteding dierverzorging aan. De locatie heeft verschillende soorten dieren die onder begeleiding verzorgd en vertroeteld mogen worden. Uiteraard horen voeren, poetsen, kammen en aaien hierbij. Maar ook het verschonen van het hok of het repareren van de ren kunnen daarbij horen.


d' Olde Hark

De tuin en de theetuin zijn de blikvangers van deze locatie. Het onderhoud en bewerken ervan doen onze dagbesteders. Zij zorgen voor de planten en bomen. Ze maaien het gras en oogsten het zelf gekweekte fruit wat we weer gebruiken om te serveren in de theetuin. Uiteraard houden ze vele terrassen schoon en mooi zodat we op elk moment onze gasten kunnen ontvangen.