PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Wanneperveen

Thuisboerderij 't Olde Vene

Onze thuisboerderij biedt haar bewoners een echt thuis. Er zijn 4 aparte woonvertrekken die variëren in grote. Begeleiding, een kok en schoonmaker zijn dagelijks aanwezig om de bewoners het aan niks te laten ontbreken. Maar de bewoners worden zelf ook aangespoord hun eigen vertrekken netjes te houden. Naast een keuken en badkamer voor algemeen gebruik is er ook een mooie gezamenlijke leefruimte.


Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in hun woonruimte, het is ten slotte hun huis. Eigen spullen en/of inrichting dragen daaraan bij, maar wij weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om een huisdier mee te mogen nemen. Bij PW Zorg doen wij er alles aan om te zorgen dat je huisdier bij je kan blijven wonen. Dit gaat altijd in overleg omdat er naar de mogelijkheden gekeken moet worden. 


Faciliteiten

Naast de woonvertrekken heeft de ThuisBoerderij van PW Zorg alles in huis om het een fijn thuis te laten zijn voor haar bewoners.

't Olde Kroegie

De algemene ontspanningsruimte heet 't Olde Kroegie. Hier is het mogelijk te darten of tafeltennis te spelen. Maar ook feestjes, muziek draaien en gezellig met elkaar kletsen kan hier. Het is een algemene ruimte met voor elk wat wils.


Tuin

De woonvertrekken beschikken over een gezamenlijk terras. Buiten zitten chillen, werken aan de grote picknick tafel of knutselen aan één van de crossmotoren kan allemaal hier.

 

't Olde Fornuis

Er is een gezamenlijk keuken waar onze kok maaltijden maakt. Wie het leuk vindt kan hem daarbij helpen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieet voorschriften en de HACCP richtlijnen. De kok doet zelf inkopen en zorgt voor verse ingrediënten. Ook is hier de wasserette. De diverse was en droogmachines zorgen voor schone kleding, zachte handdoeken en fris beddengoed. In het verlengde van de keuken staat de grote eettafel waar we elke dag beginnen met een koffie moment. De grote tafel is de centrale plek. Voor wie dat wil is het de plek om  gezamenlijk te eten.


't Olde Paard

Bij de stallen en de paarden is altijd iets te doen. De weides, de bak en het bos waar de dieren lopen worden onderhouden door de dagbesteders. Ook het met begeleiding verzorgen van de paarden is een dagbestedingsactiviteit op deze locatie.