PW Zorg

Dé ThuisBoerderij 

Samenwerking

PW Zorg kleinschalige zorgboerderij

SBB Erkend leerbedrijf

Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor de sector. Een leerbedrijf onderstreept het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent leerbedrijven en helpt bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.


PW Zorg erkent het belang van goed opgeleide vakmensen in de zorg en is daarom een erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de zorg waarborgen op de lange termijn.  


Nationale hulpgids

Nationale hulpgids brengt aanbieders en vragers van een zorgvraag bij elkaar. PW Zorg is hier te vinden als aanbieder van professionele zorg. Klik op onderstaande link om naar onze vermelding te gaan.

PW Zorg op Nationale Hulpgids


Per Saldo

PW Zorg kleinschalige zorgboerderij

Per Saldo is dé landelijke vereniging van en voor budgethouders. Zij informeren en adviseren en komen op voor de belangen van alle mensen met een persoonsgebonden budget, kortweg het pgb. In het woud van regels en ontwikkelingen rondom het pgb geeft Per Saldo houvast. Als lid van de vereniging Per Saldo heeft PW Zorg continue toegang tot het laatste nieuws en kan rekenen op informatie en advies waarmee wij u van dienst kunnen zijn. 

www.pgb.nl

 

Cliendo

PW Zorg kleinschalige zorgboerderij

Voor elke bewoner/cliënt maken we een voortgangsmap aan. Dit doen we in speciale software die er voor zorgt dat de doelstellingen niet uit het oog verloren worden. Door deze op maat gemaakte software vervalt veel papierwerk en houden we meer tijd over voor de bewoners en cliënten.

www.cliendo.nl/

 

Klachtenportaal Zorg

Mocht het onverhoopt voorkomen dat er klachten ontstaan dan hebben wij onze klachtenregeling voor onze cliënten goed geregeld bij Klachtenportaal Zorg. 

PW Zorg kleinschalige zorgboerderij

www.klachtenportaalzorg.nl