PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Beschermd Wonen

PW Zorg heeft Hotel ter Linde omgetoverd tot een bijzonder locatie voor begeleid wonen. Voor ons zijn individuele aandacht, veiligheid en respect kernwaarden die we op elk moment waarborgen. Daarom is PW Zorg kleinschalig van opzet en zorgen we voor de juiste balans in de groepssamenstelling. Elke bewoner heeft een unieke achtergrond en reden waarom ze bij PW Zorg wonen. In de dagelijkse gang van zaken zoeken we bij iedereen naar de mogelijkheden binnen zijn of haar beperking. Bewoners motiveren we om aan hun doelen te blijven werken zodat ze zich blijven ontwikkelen en hierin uitgedaagd worden.


Wij weten dat structuur en houvast van groot belang is. Daarom werken wij met vaste gezichten en een klein team waarbij ze zich thuis voelen. Het zorgen voor elkaar en rekening houden met elkaar is een rode draad binnen onze manier van werken. PW Zorg is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke bewoner en we zien geweldige resultaten.

 

Huisvesting

De ThuisBoerderij van PW Zorg in Zuidwolde is een voormalig hotel en beschikt over 10 verschillende woonvertrekken. De ruimtes zijn vergelijkbaar en hebben allemaal een eigen badkamer. De bewoners hebben een eigen entree en een gezamenlijke ruimte met terras waar ze buiten kunnen zitten of aan de picknick tafel kunnen werken. In de gezamenlijke keuken zorgt de kok voor diverse maaltijden. Uiteraard kan iedereen die dat wil mee helpen in de keuken.


Inrichting

Het inrichten van de kamers mogen de bewoners zelf doen. Eigen spullen en sfeer zorgt er voor dat iemand zich snel thuis voelt. Uiteraard kan dit ook door PW Zorg gedaan worden. De voorkeuren en mogelijkheden worden dan besproken.


Huisdieren

Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in hun woonruimte, het is ten slotte hun huis. Eigen spullen en/of inrichting dragen daaraan bij, maar wij weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om een huisdier mee te mogen nemen. Bij PW Zorg doen wij er alles aan om te zorgen dat je huisdier bij je kan blijven wonen. Dit gaat altijd in overleg omdat er naar de mogelijkheden gekeken moet worden. 


Beschikbare woonvertrekken

Op het moment heeft PW Zorg één woonplek beschikbaar. Deze woonruimte heeft eigen sanitair, douche en toilet.