PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Dagbesteding

De dagbesteding binnen PW Zorg is individueel afgestemd op onze cliënten met als doel een zinvolle en leerzame dag. Met dagbesteding zorgen we voor een regelmatig dagritme voor de bewoners. Daarnaast is er bij gezamenlijke activiteiten contact met andere mensen. Dagbesteding kan bestaan uit het maken van voorwerpen in de houtwerkplaats, verzorgen van de planten en bloemen in de tuin. Daarnaast zijn we aan het starten met dagbesteding in en rond het hotel.


Dagbestedingsplein

In Oldemarkt hebben we op onze locatie een dagbestedingsplein gerealiseerd met de mogelijkheid tot diverse activiteiten. Meer over het dagbestedingsplein leest u hier.

Meehelpen in de theetuin, reparaties uitvoeren in de werkplaats en zelfgemaakte spulletjes verkopen in de winkel. Maar ook het verzorgen van de dieren en de tuin is mogelijk. 

Voor de dagbesteding hebben wij een aantal zeer kundige en creatieve begeleiders. Zij zorgen ervoor dat onze cliënten een fijne en zinvolle dag hebben. Om iedereen een mooie dagbesteding te kunnen bieden hebben wij ervoor gekozen te werken in kleine groepen. Hierdoor blijft het onderling contact altijd gewaarborgd en kunnen onze begeleiders betrokken zijn bij iedereen die er op een dag is. 

Zowel in de theetuin als in het hotel krijgen onze dagbesteders te maken met echte klanten. Uiteraard alleen voor wie dat wil en kan. 

Met ons dagbestedingsplein willen wij midden in het leven staan en onze cliënten en klanten elke dag weer een mooie dag bezorgen.