PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Samenwerking

Vereniging Zorgboeren Overijssel VZO

In de provincie Overijssel zijn ruim 85 zorgboerderijen aangesloten bij de Vereniging Zorgboeren Overijssel. Op deze zorgboerderijen worden  bedrijfsmatige activiteiten en zorgactiviteiten gecombineerd. Er wordt dagbesteding, woonbegeleiding en zorg op maat verleend aan verschillende doelgroepen.  Elke zorgboerderij is uniek en heeft zijn eigen activiteiten en doelgroepen.

Wat zorgboerderijen gemeen hebben, is dat het ritme en de structuur van het buiten leven op de boerderij benut wordt bij het aanbod voor de deelnemers. De dagelijks terugkerende werkzaamheden rond de verzorging van dier en gewas, geven de deelnemers het gevoel dat waar ze mee bezig zijn zinvol is. Het gevoel van eigenwaarde neemt hierdoor toe. Door de veelal kleinschalige opzet van zorgboerderijen krijgen de deelnemers volop aandacht.

De zorgboerderijen werken volgens het landelijk kwaliteitssysteem voor Zorgboerderijen. De vereniging ondersteunt haar leden op praktische wijze bij hun ondernemerschap.

website Zorgboeren Overijssel

PW Zorg op De Zorgboeren


SBB Erkend leerbedrijf

PW Zorg kleinschalige zorgboerderij

Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor de sector. Een leerbedrijf onderstreept het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent leerbedrijven en helpt bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.


PW Zorg erkent het belang van goed opgeleide vakmensen in de zorg en is daarom een erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de zorg waarborgen op de lange termijn.  


Nationale hulpgids

Nationale hulpgids brengt aanbieders en vragers van een zorgvraag bij elkaar. PW Zorg is hier te vinden als aanbieder van professionele zorg. Klik op onderstaande link om naar onze vermelding te gaan.

PW Zorg op Nationale HulpgidsPer Saldo

Per Saldo is dé landelijke vereniging van en voor budgethouders. Zij informeren en adviseren en komen op voor de belangen van alle mensen met een persoonsgebonden budget, kortweg het pgb. In het woud van regels en ontwikkelingen rondom het pgb geeft Per Saldo houvast. Als lid van de vereniging Per Saldo heeft PW Zorg continue toegang tot het laatste nieuws en kan rekenen op informatie en advies waarmee wij u van dienst kunnen zijn. 

website PerSaldo

 


Zilliz

Als kleinschalige zorginstelling voldoen wij aan kwaliteitseisen en regelgeving op administratief gebied. De Zilliz software zorgt voor een goede structuur in onze administratieve vastlegging.

website ZillizZorg Zaken Groep

Juristen en adviseurs gespecialiseerd in het ondersteunen van zorgaanbieders 

website Zorg Zaken Groep

Als kleinschalige zorginstelling moet je voldoen a