PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Samenwerking

SBB Erkend leerbedrijf

Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor de sector. Een leerbedrijf onderstreept het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent leerbedrijven en helpt bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.PW Zorg erkent het belang van goed opgeleide vakmensen in de zorg en is daarom een erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de zorg waarborgen op de lange termijn.  

Per Saldo

Per Saldo is dé landelijke vereniging van en voor budgethouders. Zij informeren en adviseren en komen op voor de belangen van alle mensen met een persoonsgebonden budget, kortweg het pgb. In het woud van regels en ontwikkelingen rondom het pgb geeft Per Saldo houvast. Als lid van de vereniging Per Saldo heeft PW Zorg continue toegang tot het laatste nieuws en kan rekenen op informatie en advies waarmee wij u van dienst kunnen zijn. 

website PerSaldo


Zorg Zaken Groep

Juristen en adviseurs gespecialiseerd in het ondersteunen van zorgaanbieders 

website Zorg Zaken Groep


Verslavingszorg Noord-Nederland

VVN is een organisatiedie zich bezig houdt van preventie en voorlichting tot behandeling en het testen van uitgaansdrugs tot het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit doen we voor jong en oud en zowel voor mensen met een verslaving als hun naasten (familie en vrienden).

Website VVN


Buro KliX B.V.

Kwaliteit in de zorg, maar dan zonder gedoe. Kan dat echt? Als het aan ons ligt wel! Door jou goed te leren kennen, zorgen wij voor een aanpak die precies past. En dan hebben we het over alle lagen van je zorgorganisatie. 

Website KilX