PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Samenwerking

SBB Erkend leerbedrijf

Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor de sector. Een leerbedrijf onderstreept het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent leerbedrijven en helpt bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.PW Zorg erkent het belang van goed opgeleide vakmensen in de zorg en is daarom een erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de zorg waarborgen op de lange termijn.  

Per Saldo

Per Saldo is dé landelijke vereniging van en voor budgethouders. Zij informeren en adviseren en komen op voor de belangen van alle mensen met een persoonsgebonden budget, kortweg het pgb. In het woud van regels en ontwikkelingen rondom het pgb geeft Per Saldo houvast. Als lid van de vereniging Per Saldo heeft PW Zorg continue toegang tot het laatste nieuws en kan rekenen op informatie en advies waarmee wij u van dienst kunnen zijn. 

website PerSaldo

Zorg Zaken Groep

Juristen en adviseurs gespecialiseerd in het ondersteunen van zorgaanbieders 

website Zorg Zaken Groep

Praktijk voor Psychiatrie In-Werking 

In-Werking is een kleinschalige praktijk voor psychiatrie gevestigd in Zuidveen, in de omgeving van Steenwijk, Zwolle en Heerenveen. Bij In-Werking kunnen mensen met verschillende psychische klachten terecht, de klachten kunnen uiteen lopen van bijvoorbeeld depressie tot schizofrenie. Per individu kijken we naar de klachten, stellen we een diagnose en maken we een passend plan van aanpak voor de behandeling. Zodat de individu zo snel mogelijk weer mee kan draaien in de maatschappij.

website In-Werking


Buro KliX B.V.

Kwaliteit in de zorg, maar dan zonder gedoe. Kan dat echt? Als het aan ons ligt wel! Door jou goed te leren kennen, zorgen wij voor een aanpak die precies past. En dan hebben we het over alle lagen van je zorgorganisatie. 

Website KilX