PW Zorg

Dé Thuisboerderij 

Zuidwolde

Thuisboerderij Ter Linde

Onze thuisboerderij biedt haar bewoners een echt thuis. Er zijn 10 aparte woonvertrekken met een eigen badkamer en toilet. De begeleiding, een kok en schoonmaker zijn dagelijks aanwezig om de bewoners het aan niks te laten ontbreken. Maar de bewoners worden zelf ook aangespoord hun eigen vertrekken netjes te houden. Er is een gezamenlijke zitruimte met terras en een eigen entree naar het bewonersgedeelte.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in hun woonruimte, het is ten slotte hun huis. Eigen spullen en/of inrichting dragen daaraan bij, maar wij weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om een huisdier mee te mogen nemen. Bij PW Zorg doen wij er alles aan om te zorgen dat je huisdier bij je kan blijven wonen. Dit gaat altijd in overleg omdat er naar de mogelijkheden gekeken moet worden. 


Keuken

Er is een grote keuken waar onze kok maaltijden maakt. Wie het leuk vindt kan hem daarbij helpen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetvoorschriften en de HACCP richtlijnen. De kok doet zelf inkopen en zorgt voor verse ingrediënten. We beschikken over een eigen wasserette met was- en droogmachines.